Klaverjassen en Jokeren.

Het hele jaar door wordt er in De Korf gekaart in compentitie verband zowel Jokeren als Klaverjassen. In de winter kaarten wij op de zondag aanvang 12.00 en in het seizoen op de vrijdag avond aanvang 20.00. Verder organiseren we ieder jaar een aantal marathons zie voor datum bij evenementen.

Biljarten

In het seizoen spelen wij in compentitie verband biljart. Dit doen wij op de maandag avond aanvang 19.30. Ook dit jaar staan de 2 biljarts geheel schoon en verzorgd op de clubleden te wachten.

Darten.

In het seizoen (12 weken) spelen wij in compentitie verband Darts. We starten 6 juni dit doen wij op de dinsdag avond aanvang 19.30. Ook dit jaar heeft iedereen prijs mits je minimaal 10 maal hebt meegedaan. Inhalen mag natuurlijk.

Bingo.

In het seizoen wordt er in De Korf bingo gespeeld. We starten om 20.00 verder organiseren we ieder jaar een aantal marathons zie voor datum bij evenementen.

Voetballes voor de kinderen.

Ook dit jaar zal in de grote vakantie op ons voetbalveld weer les worden gegeven aan onze jongens en meisjes. Onder begeleiding zullen alle kneepjes van het spel om een tweede Messie te worden gegeven.

Kinderbingo.

Ook dit jaar zal in de grote vakantie in de kantine weer bingo worden gespeeld met onze jongens en meisjes. Kom je ook en win mooie prijzen.

Voor al het bovenstaande geld indien er genoeg animo is:

  1. Kijk op de borden in de kantine of op de site of het doorgaat.
  2. Heb je je opgegeven en kan je een keer niet laat het dan weten.